Els premis Carles Santos, Stay Homas trau disc, Samantha single, i molt més!

Començarem la setmana amb la publicació del disc dels Stay Homas, on el grup ha volgut aprofitar el seu gran impacte després de la quarantena i seguir treballant. El grup va nàixer durant el confinament perquè els tres integrants es quedaren en quarantena en el mateix pis, en aquell moment van traure “Desconfination”. Ara, “Agua”, compta com el segon treball del grup aquest any. Podeu escoltar el disc sencer ací.

A més, Ebri Knight va traure el seu single “Tornar”, que va haver de repujar després que la setmana passada es descobrira que hi havia una persona que apareixia al videoclip i havia estat acusada d’assetjament. Aquesta és la versió revisada, en la que s’han eliminat les imatges d’aquesta.

Dimecres dia 9, a les 22 h de la nit, es van donar els premis Carles Santos on el nostre redactor Vlad Hostyuk va cobrir l’acte i va realitzar una breu peça nomenant als guardonats. Podeu llegir la peça ací.

El dia 11 també va eixir el single de Samantha “Un Poquito”. Amb col·laboració de Lérica, la cantant valenciana encara el final de l’any amb una cançó més per al seu repertori amb ritmes llatins i de temàtica romàntica.

El mateix dia Cactus va publicar el seu quart single de la saga Shots, amb el títol de “Fuego”. Una cançó en castellà, amb un ritme més tranquil del que acostumava a practicar el grup.

Finalment, debuta el grup Nereu i Les Bèsties Marines amb un àlbum complet nomenat “El Remor de les Onades”, amb un marcat estil d’autor. Amb una carta de presentació de 10 cançons, Nereu (Tomàs Pallarés) i Les Bèsties Marines (Elena Mezquita, Paco Durán, Víctor Pesudo, Toni Falomir, Joan Villalonga, i Luís Martínez) s’estrenen en la música valenciana. Podeu escoltar el disc ací.

Esdeveniments propers:

Es confirma el primer cartell per al Festardor 2021.

S’han organitzat diversos esdeveniments a l’espai LaEscuela, a Russafa. Hi han programats per al dia 18 diversos concerts i una xarrada sobre Hip Hop.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

Antònia Font: Alegria feta cançó

Recents

Emília Rovira publica la seua Nadala en forma de protesta

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.