EXCLUSIVA | Inèrcia presenta “Algú com tu”

Inèrcia és un grup format per Aitor Estan (veu i guitarra), Pau Tudela (guitarra), Patri Montava (bateria) i Saül Sempere (baix), d’Alfafara i Banyeres de Mariola. El seu estil predominant és el punk-rock i així ho mostren des que van començar, el 2010 fins els seus treballs: No és cap simulacre (Mésdemil, 2012), Sendes salvatges (Mésdemil, 2015) i Lluita (Autoeditat, 2018). I hui, presenten Algú com tu ací a la nostra revista.

Algú com tu parla sobre eixa sensació de connexió quan trobes a una persona i et sembla que ja la coneixies des de fa temps. En definitiva, eixe magnetisme que sents en conéixer algú completament nou, sensació que segur us ha ocorregut a tots alguna vegada en la vostra vida.  Tot amb una instrumental i una lírica molt fàcil de pegar a l’oient.

Aquest grup es troba a punt de llençar el seu proper EP, Magnetismes, que veurà la llum el pròxim 31 de març. No obstant això, algú com tu és el tercer avançament que trauen els alacantins, el passat cinc de març va veure la llum Caminàvem junts (Halley Supernova, 2020) amb col·laboració en Robert Palanca, d’Atupa.

Ajuda’ns a seguir donant veu a la música valenciana: 

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

(ACTUALITZACIÓ) La quarantena continua obligant a suspendre events

Recents

Els festivals a casa de la música valenciana

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc