[EXCLUSIVA] L’artista valenciana Kela estrena el tercer senzill ‘Sabotatge’

L’artista valenciana emergent Kela publica el tercer senzill Sabotatge del seu treball El Mirall, que sortirà a la llum pròximament. En aquest single, Kela tracta de fugir dels dubtes, de la incertesa, de la por al fracàs o de la por a perdre’s dins d’una relació. A més, darrere de tot açò, al tema hi ha una veritat amagada que vibra per damunt la resta de les coses i és “la importància de l’amor propi” i d’estar bé en tu mateixa abans d’estar en cap persona. Perquè, segons confesa Kela, el que compta és “poder mirar-se al mirall” i reconèixer-se per “connectar amb la teua ànima” en moments de dubtes. 

Qué serà de tu, què serà de mi 

què serà de nosaltres demà.

Aquest mantra Kela l’utilitza per tractar que el públic reconnecte amb ells mateixos i recuperen l’equilibri durant el moment en el que els “envaïsquen” els dubtes i la por al futur o, inclús, al fracàs: “la incertesa ballant amb l’amor propi”.  Estilísticament, Sabotatge aposta per un to més suau que la resta dels senzills escoltats fins ara de l’artista, amb el baix com a gran protagonista i on hi ha una gran presència del groove. De la mateixa manera, la cançó es desmarca de l’electrònica i les tecles del piano. Per a l’artista aquest fet “li afegeix color” a la guitarra, a la veu i a la percussió que s’escolta al senzill. A més, per a la músic Sabotatge és la peça més “introspectiva” i la que més conserva “l’essència” de la que partia, respecte a les altres del disc El Mirall.  

La cançó, igual que les altres dues que ja han vist la llum, ha estat produïda pel productor d’Smoking Souls, Joel Gilabert i també ha estat masteritzada per Carlos Quintero. Amb la major part del Verkami que s’ha aconseguit, Kela està més a prop de traure el disc El Mirall.  Així doncs, amb T’estimava i L’espiral ja disponibles en totes les plataformes, l’artista arriba amb aquest tercer senzill que s’allunya del que hem escoltat fins ara, conservant la seua vessant més íntima. 

Sons de Xaloc

Anteriors

Bárbara López, de No Falla: “El nostre disc és paritari i hi ha cançons cantades per dones. Crec que la millor reivindicació que podem fer és eixa”

Recents

Crònica del Mural Sonor el 7 de maig a la Plaça de Bous de Castelló

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.