Fukiwis retorna amb ‘Me Alegro de Verte’, un single amb col·laboració de Júlia Isern

El grup de funk-rock, Funkiwis, ha tret el seu primer single d’ençà de la pandèmia. Me alegro de verte (Maldito records, 2021) encara la retornada de l’activitat musical amb un cant d’alegria i nostàlgia que rima molt bé amb tornada d’un estiu que ha generat grans expectatives per tothom. Un clar homenatge al fet de poder veure’ns físicament i gaudir de la companyia dels estimats.  La cantant Júlia Isern, que es va donar a conéixer  en La Voz 2019els acompanya harmònicament.

Una cançó d’estil neo-soul amb melodies gòspel que vol captivar al seu públic per advertir-los del que vindrà. Aquesta és sols una de les moltes cançons que el grup ha treballat durant el confinament i ara volen mostrar al món. Així mateix admeten que potser serà la més arriscada. Per encarar la tornada amb força el grup ha acompanyat aquest llançament amb el videoclip que ha produït Suau estudio.

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

La Màfia de la Ç: “No parlem de res, però parlem de tot. No és res més que les inquietuds de qualsevol jove”

Recents

Meseta presenten el seu EP debut Medalla de plata

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc