Fukushima juga a matar

La banda gandiense Fukushima ha publicat el seu primer single My friend, una cançó enèrgic i ràpid amb una direcció molt propera al Hard-Rock. Aquest tema és el primer videoclip del seu futur disc Playing to kill, la publicació del qual ja està signada amb la discogràfica Rock Estatal Records i s’espera cap al 27 de setembre. El disc comptarà amb 8 composicions a banda del senzill i serà completament en anglès.

 Segons el bateria del grup, Felipe Pipe  Torres (ex-La Raíz i bateria en Valira),el projecte nou ja porta «un parell d’anys» de treball darrere per aconseguir «un disc de rock-metal que donarà que parlar»  i això es pot veure en que el grup ja va fer una actuació en directe junt a Narco. A més de Pipe, Fukushima compta amb un altre músic veterà: Xavi Novo Martínez, ex-guitarrista de Sujeto K, que ara també s’hi encarrega de la guitarra. La banda la completen el vocalista Simó Moratal, Carlos Contreras al baix i el segon guitarrista Nando Martínez.

Pel que es veu de moment, Fukushima compta amb un sò paregut al rock dur del estil de grups com Airbourne o Black Label Society, en altres paraules, un estil ben allunyat del que estan acostumats els seguidors de La Raíz. Si bé, es  podria dir que aquest nou grup està bastant més aprop de la música que produia Sujeto K en el seu moment. A més, si el que prometen és Rock i Metal, també seria d’esperar que My friend no siga el tema més pesat del futur elapé.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

“La rama dorada”, 1890. J. G. Frazier

Recents

El rock dur de Saüc arriba amb ritmes impregnats de llibertat

X
X