Guillem Ramisa, cantautor i poeta, estrena ‘No m’expliques merdes’

No m’expliquis merdes és l’esperat primer avançament del nou disc de Guillem Ramisa, músic i poeta de Roda de Ter. Uneix una vegada més ambdues disciplines en els seus temes i ho demostra en aquest avançament. Aquest primer senzill parla de “tirar pel dret per a aconseguir estar bé. Del moment en què per fi s’aconsegueix agafar perspectiva i veure- ho tot des de la distància”.

No m’expliquis merdes parla de la revolució que suposa deixar de pensar negativament i dedicar una estona a mirar com volen els ocells, tranquil·lament, sense fer res més. Tot açò acompanyat d’una lírica i d’una melodia tranquil·la per tal de donar-te la sensació que el cantant vol que tingues, relaxar-te.

Aquesta nova cançó és el primer single que el cantautor osonenc presenta d’Ens enfilem enlaire, un àlbum complet, sòlid, refrescant, meravellosament sorprenent, que incorpora deu cançons plenes de força, però amb el sentiment que ha caracteritzat sempre la poesia del seu autor. En Ens enfilem enlaire es podran sentir noves tessitures musicals, diferents a aquelles que fins ara havien tingut les seues cançons, com ara el rock, el reggae o l’indie-folk. Aquest és el tercer àlbum en solitari de Guillem Ramisa, que ja va publicar Aquest sol hi és per tots al 2015 i, dos anys després, Bondat Senzilla, que va consolidar l’artista dins el panorama musica català i el va portar a actuar al Festival de Pedralbes i al Mercat de Música Viva de Vic.

 

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Maria Deltell, Maluks: “Pensem que és molt important que cale el nostre discurs i no el de certes posicions polítiques”

Recents

Homenatge als mil rostres de València

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *