Hivern estrena ‘Culpable’ per a tractar de redimir-se amb el passat

Hivern està format pel cantant Rubén Borja, un músic valencià nascut a Sueca que va estrenar ahir el seu últim tema, Culpable, que està impregnat de la melancolia del passat i dels errors que ja no es poden resoldre. El cantant confecciona unes cançons plagades de sentiment, tractant de comprendre els seus dimonis interns.

Aquest cantant ha llançat també dos temes propis en els últims mesos: Broken i The Reason. El primer ha sigut un treball que Rubén va traure amb els pocs recursos que tenia, i el segon l’ha llançat un estudi. Els dos dels seus primers temes són en anglés i es mouen per l’estil d’artistes com Bryson Tiller o The Weekend.

Culpable és el primer tema que Rubén Borja canta en castellà i el resultat és una lletra plena de melancolia que retracta el costat més personal del cantant. Rubén Borja ens canta sobre sa vida a Toronto, sobre els errors i, també, sobre tot allò que ja no pot arreglar. Per això, amb una acústica molt dolça, la veu de Borja acompanya els oients fidels a l’estil demostrat en les seues dos anteriors cançons.

En les seues composicions, el cantant valencià enfronta els dimonis interiors. The Reason es va publicar el 28 de març i el cantant expressa tota la fúria i el turment arran del trencament d’una relació amorosa.

De fet, en Broken, Borja també deixa veure episodis de sa vida amb un cert toc d’osbcuritat. Aquest tema també ve acompanyat d’un videoclip que es va publicar el 2 de novembre de 2019.

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Arc de Triomf publica el videoclip del tema ‘Carrer de Marina’

Recents

Mireia Vives: “Els músics estem desemparats: no tenim un sindicat potent ni hi ha una indústria forta d’on agafar-se” 

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X