Iglú presenta IO, el seu primer àlbum

Iglú presenta el seu primer àlbum: IO (2021)

Iglú és una banda formada per quatre joves amics de Barcelona: Marc Gelabert, Marc Hampshire, Nil Salvat i Marc de Pedro. IO és un recull de 10 cançons que el grup ha compost al llarg de l’any, incloent-hi els mesos de confinament. Cada cançó compta amb un vídeo a YouTube molt especial.

Nacho Soriano publica “Materia Inerte” amb la col·laboració de Neus Ferri

El semifinalista de Duel de Veus ha tret un senzill anomenat “Materia Inerte”. Nacho Soriano és cantautor i guitarrista i ha confessat en les seues xarxes socials que aquesta cançó l’havia escrit fa prou de temps i no va dubtar en proposar-li a Neus Ferri que posara la seua veu a la peça. La cançó ha estat produïda per Pablo Peset i la il·lustració de la portada ha estat feta per Andrés Oltra.

ESTHER trau “Vies paral·leles”, un senzill amb videoclip inclòs

ESTHER és educadora social, cantant i actriu. El 9 d’abril va publicar una nova cançó anomenada “Vies paral·leles”, acompanyada d’un videoclip. Aquest ha estat rodat en una platja i es pot veure a l’artista cantant i tocant el senzill. La peça ha estat produïda per Alex Martínez Orts i el videoclip, que ja compta amb més de 1500 reproduccions a YouTube, per Carles Mas.

Ariox estrena “Ja Fa Un Temps”, el segon i últim avançament del EP02

Ariox naix de la mà d’Ariadna Casas, una jove artista del Vallès Oriental que va començar a publicar les seues peces l’agost del 2020. El passat 9 d’abril va publicar un nou avançament del pròxim EP02: “Ja Fa Un Temps”. Aquest també està acompanyat d’un videoclip.

Power Burkas presenta “Vull Cotitzar”, acompanyat d’un videoclip

Marcel Pujols (baix i veu principal), Claudi Dosta (guitarra i veu), Aleix Marbán (guitarra i veus) i Martí Ferrer (bateria) són els membres de Power Burkas. La banda ha tret una nova peça anomenada “Vull Cotitzar” la qual ha estat acompanyada d’un videoclip.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

El Pony Pisador: folk celta, cançons de vaixell i mems d’ocells

Recents

“Alacant” és el primer avançament del nou disc de Bacora

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.