Iniciativa Stay Homas

Són moltes les iniciatives que surten de part dels nostres músics i artistes preferits, només cal veure la quantitat de festivals que s’han organitzat aquestes setmanes de confinament o totes les cançons o videoclips que ja han vist la llum. La que us presentarem a continuació n’és una d’elles i està agafant molta força.

Stay Homas és una iniciativa impulsada per Klaus i Rai (ambdós membres de Buhos i Nil Moliner) i, Guillem (membre de Doctor Prats). Els tres companys de pis componen cançons batejades com a “Confination Songs” des de la seua terrassa durant el confinament per a tots els seus seguidors d’instagram, actualment 236 mil. A més, tenen 35.800 seguidors al seu canal de Youtube on, també, publiquen les seues cançons. I dic també perquè el seu canal principal és l’Instagram Tv, una ferramenta que, cada vegada més i, sobretot aquestes últimes setmanes, agafa més pes entre els artistes.

La seua terrassa s’ha convertit en un dels escenaris més famosos que omplin amb ritmes vius, lletres enginyoses i captivadores i, sobretot, col·laboracions d’artistes de primera línia nacional, estatal i internacional (des de la distància, òbviament). Artistes com Nil Moliner, El Kanka, Sofia Ellar, Panxo o Pablo Sánchez els acompanyen en moltes de les seues composicions i, de segur, aquesta llista s’ampliarà. L’acollida ha sigut tan forta que, en el seu primer concert el 31 de juliol a la sala Apolo de Barcelona, ja s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides! Part del benefici que es recapte a aquest concert es donarà a la campanya #joemcorono d’Estrella Damm.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Els concerts virtuals continuen setmana a setmana

Recents

Nacidos de la Tierra torna a València amb el seu nou tema, ‘Hemos’

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X