Insoma publiquen un vídeo en directe del seu tema “Trobadors”

Després d’una gira per diversos punts del País Valencià i d’Espanya, el grup valencià de rock i ska Insoma ha tornat a la seua terra natal. Concretament, han visitat la sala 16 Toneladas després de concloure el cicle de presentació del seu primer àlbum: Incandescent. Per celebrar l’aniversari d’aquest disc debut, han publicat un fragment del directe gravat en la seua última visita a la capital valenciana, on el grup interpreta la seua cançó Trobadors. Aquest tema, tal com menciona al vídeo el vocalista de la banda, Pepo Llopis, parla dels referents del passat que tots tenim i de com construïm el futur a partir d’ells.

Insoma procedeixen del poble valencià de Godella i l’integren sobretot membres del ja extint projecte Skatuttipresto que va ser la seua entrada a l’escena musical. També han estat nominats, juntament amb grups com El Diluvi i El Tio la Careta, als premis Territori Sonor d’À Punt en la categoria «Fusió i mestissatge».

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Els Amics de les Arts publiquen l’últim avançament del seu nou disc

Recents

Maruja Limón a la Sala Wah Wah: íntim, especial i petit

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X