JazzWoman i Eryfukkssia publiquen Renovant la vida

JazzWoman col·labora amb Eryfukkssia per traure “Renovant la vida”

JazzWoman és el nom artístic de Carmen Aguado, una jove d’Aldaia (Horta Oest). El 23/04 estrena la cançó “Renovant la vida” amb la col·laboració de la corista Eryka Fuster, més coneguda com a Eryfukkssia. El senzill es troba acompanyat d’un videoclip que ha estat gravat per GAS Productions i editat per Travel Own Way.

Bricks The Yet publica el seu primer disc: Del Royet i el videoclip oficial de la cançó “Artistes”.

Bricks The Yet és un grup emergent de La Vall d’Uixó, la Plana Baixa. El 24 d’abril publiquen el seu primer recull de cançons que han estat treballant durant l’any passat. El disc s’anomena Del Royet. A més, Bricks The Yet ha publicat el videoclip d’una de les peces del disc: “Artistes”. Aquest està acompanyat d’imatges enregistrades durant tot el procés creatiu del seu primer àlbum.

Ginestà estrena “L’Eva i la Jana”, un senzill amb videoclip

Ginestà és un grup de música format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas. El 23/04 publiquen “L’Eva i la Jana”, un senzill que ha estat enregistrat a La Royuela Studio i mesclat i masteritzat a Grabaciones Silvestres. A més, també han tret el videoclip oficial de la cançó que ha estat dirigit per Sara Hermo i Adrián Martos.

L’Enemic publica “Caiguda Lliure (Fake Live in Borgonyà)”

L’Enemic és un grup de Manlleu que va publicar la seua primera cançó en desembre de 2020. El 23/04 ha estrenat el seu segon senzill, anomenat “Caiguda Lliure (Fake Live in Borgonyà)”. La proposta del grup continua sent el pop-rock independent. Aquesta peça obre el camí cap al primer EP de la banda que estarà disponible al juny d’aquest any.

Saüc anuncia que el proper disc es finançarà mitjançant Verkami

El grup balaguerí Saüc ha decidit llançar una campanya de micromecenatge a través de Verkami per a finançar el que serà el seu primer disc: Eterna. L’àlbum estarà format per 8 temes i la portada serà una il·lustració de l’artista Xavier Dalmau “Delfoco”. Les aportacions aniran destinades al procés d’enregistrament i masterització del disc.

Sons de Xaloc

Anteriors

Bacora tornen amb el seu tercer àlbum ‘Antifans’

Recents

L’estima i la quotidianeitat amb ‘L’Eva i la Jana’, de Ginestà

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.