Joina i la trobada de la nostra llar a “Chapter II”

Joina, l’artista de Biure (Alt Empordà), ha publicat Chapter II (Microscopi): el primer senzill d’avançament del seu segon disc. Chapter II pertany a l’«Episodi I (nonhome)» del seu proper àlbum, que tracta sobre la trobada de la nostra pròpia casa. Segons Joina, «un refugi des d’on establir un diàleg entre els diversos jo, obrir nous espais a noves persones i acollir la por i la vulnerabilitat com a part del que som». El senzill ha sigut produït per Kquimi Saigi, Arnau Figueres i la pròpia Joina. La direcció del videoclip, per altra banda, va a càrrec de Rosa Borrell, Júlia Frigola i Joina Caynet també.

El segon treball de la cantant empordanesa rep el nom Òrbita 9.18 (Microscopi) i es publicarà el proper cinc de febrer de 2021. L’àlbum Òrbita 9.18 es divideix en tres episodis diferents: «Episodi I (nonhome)», centrat en la cerca de la nostra pròpia llar; «Episodi II (pastorale)», un viatge nostàlgic al passat; i «Episodi III (out of time)», una mirada al futur plena de melangia.

Companyes

Fins al moment, Joina havia publicat el seu primer disc Companyes (Autoedició), que va sortir a la llum el novembre de 2018. La gira de presentació de Companyes la va portar a interpretar les seues cançons a diversos festivals com el Festival Estrenes, el Festival Anòlia o l’Acústica de Figueres. El novembre de 2019 va participar a la final dels premis Sona9, en la qual va obtindre el Premi Joventut.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Artiste. https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Emília Rovira publica la seua Nadala en forma de protesta

Recents

Iván Zayas, músic: “Te deseo és un disc tret de la meua pròpia mà… l’he portat tot jo”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc