Junco y Mimbre preesenten el seu nou senzill “Mirall”

Després d’haver estrenat el seu segon treball discogràfic, l’EP Or a la Llera, els barcelonins Junco y Mimbre han publicat Mirall. Aquest senzill continua l’estil de indie i pop senzill però emocionant que el grup porta des del seu debut, amb una cançó que «reflexiona sobre la necessitat d’integrar-se en els cànons de la societat».

Junco y Mimbre han publicat el tema junt a un videoclip dirigit per Yago Ray i amb la producció a càrrec de Nanu Films. El vídeo busca reflexionar sobre el mateix del que parla la cançó, fent passar a la vocalista del grup, Maria Espinosa,per diferents escenaris com a aquell que busca trobar-se a un mateix.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Tenda llancen un nou senzill junt amb Juan Zanza (Valira)

Recents

Serpent publiquen el seu EP punk-rock Amb la rancúnia pròpia d’un lletraferit

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.