Kiko (Aspencat) torna amb NO LOGO

NO LOGO és el nou projecte musical de @kikotur, un dels cantants del conegut i estimat grup Aspencat. Un pas endavant per a posar en valor els aprenentatges, l’essència i l’herència que ens ha deixat @aspencatoficial i amb la voluntat ferma d’obrir nous camins amb noves companyes de viatge a aquest nou projecte. NO LOGO, segons s’explica a la pàgina d’Instagram, naix per a perseguir la utopia; a més, per a projectar un futur sustentat en el deliri com tantes vegades va suggerir l’immens Eduardo Galeano.

Des del grup entenen que la música ha de ser una eina de transformació social, una banda sonora que aixoplugue, abrigue i rearme contra els vents convulsos del moment històric que ens ha tocat viure i que viurem. NO LOGO vol caminar al costat d’aquelles persones que volen una esmena a la totalitat, perquè vivim uns temps convulsos socialment ací, però tampoc s’obliden d’allà i més enllà. El temps no es deté, la vida s’obri camí i s’ha de viure de la millor manera possible amb totes les cures i afectes possibles. Tanmateix, es necessita molt de suport entre unes i altres per a no tornar-nos bojos. Per tot això, el seu eslògan és “El nostre deliri són les cançons, la nostra utopia és la vida”.

El grup ja ha presentat el teaser sobre el seu pròxim treball per tal de presentar-se davant el públic i que comencen a crear-se expectatives. El disc eixirà al febrer de 2020; a més, ja tenen data de presentació i el seu primer concert serà al festival @Telecogresca el 28 de març. Les entrades estaran disponibles pròximament.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Tardor troba el seu lloc a “El Mal Pas”: Benidorm

Recents

Valentzia Soniua

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *