La Élite presenten el seu nou videoclip del single “Bailando”

Nil Roig i David Burgués son dos amics de Lleida i els components del grup La Élite. El seu estil s’apropa al punk dels 80, amb sons electrònics, caixes de ritmes i sintetitzadors. Tot açò ens ho mostren en el seu nou videoclip del single “Bailando”, en la qual s’estrenaven amb el segell discogràfic Montgrí. De la portada d’aquesta cançó s’ha encarregat l’artista multidisciplinari barcelonés La Folie.

Com bé anuncia el seu nom, és un tema molt ballable i en el que volen transmetre la importància de recuperar el temps perdut aquest últim any ballant fins a trenc d’alba. El passat 23 de juny es publicava aquest single, en plena nit de Sant Joan, i ells ho celebraren enregistrant aquest nou videoclip amb Lucas Hope, Alex Monner, Lorena García, Carlos Tolsà i Dave. Aquesta és la banda sonora perfecta par a recuperar plaers oblidats, moure el cos i descarregar energies.

Neus Francés i Jordà

Vinc d'El Comtat i soc una matemàtica amant de les lletres. M'encisa llegir, escriure, fer teatre, cantar a la dutxa i el món del cinema. Adore l'ska-jazz, la cúmbia, el reggae i l'indie. Els Amics de les Arts, Obrint Pas i Oques Grasses són els meus referents musicals. Em sol agradar la típica cançó que es posa al disc per a plorar i semblar una intensa.

Anteriors

L’optimisme de Sandra Hunter amb la col·laboració de Tonet, de Porto Bello

Recents

Cooba ens recorda les nostres millors nits amb “Vull sortir de festa”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.