La Fúmiga i Oques Grasses omplin la Plaça de Bous de València

La banda d’Alzira La Fúmiga i els catalans Oques Grasses van omplir la plaça de Bous de València la nit del passat divendres 1 d’abril amb més de 6.500 persones. Nonai Sound fou l’encarregada de donar el tret de sortida de la vetllada i, posteriorment, van pujar a l’escenari Oques Grasses i la Nova Muixeranga. Els últims en pujar a l’escenari van ser els membres de La Fúmiga, qui van fer ballar al públic amb les cançons del seu últim disc. A més, també els van acompanyar Maluks, Pupil·les, Jonatan Penalba, Josep Nadal o Esther. Ací pots descobrir algunes de les fotografies de la nit que va recollir alguns dels grups més importants de l’escena musical en català. 

Julio Cebolla

Soc Julio Cebolla, un jove suecà, que per culpa de la pandèmia va conéixer la fotografia, i que es dedica a recórrer els concerts del País Valencià per oferir contingut de qualitat a xarxes. Fotografia, vídeo i sobretot música!

Anteriors

Laborde: el projecte eclèctic de Míriam de Lisasinson

Recents

Roser Cruells, Els Catarres sobre ‘Diamants’: “Hem entrat fins a quatre cops a l’estudi, quan normalment entrem una vegada”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.