Las Bajas Pasiones publiquen el segon avançament del seu nou disc

Game over és el títol del segon senzill amb el que el trío català Las Bajas Pasiones adelanten el seu proper àlbum. Aquest tema, que «parla de que la vida és com un videojoc i es basa en anar superant pantalles fins arribar a ser un mateix», arriba després de Te lo contaría, un tema sobre «no dependre de ningú i comptar amb les amigues de sempre per tirar endavant».

El pròxim disc de Las Bajas Pasiones té previst veure la llum a la tardor d’enguany, aquest ja serà el seu tercer treball d’estudi després de Rizomas salvajes (2018, Delirics) i Bichx Rarx (2020, Kasba Music). Per ara, els senzills que ha publicat el grup ofereix més de la seua particular mescla d’estils urbans, des del rap i el pop fins l’electrònica disco. 

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Serpent publiquen el seu EP punk-rock Amb la rancúnia pròpia d’un lletraferit

Recents

Ciudad Jara composen “Nudo en un cordel” per a la BSO de la pel·lícula “Lucas”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.