L’avançament més ballable de Ciudad Jara

«Un baile en el incendio, un homenaje para los invisibles», així és el tercer avançament del nou disc de Ciudad Jara que veurà la llum el pròxim 7 de febrer. Bailé és l’últim tema escollit per endolcir els paladars dels oients abans de la sortida del tan esperat disc Donde nace el infarto. 

[ytp_video source=”PKhvaL4f7PY”]

Bailé és, sense cap mena de dubte, la cançó més ballable de les tres que han vist la llum. Potser siga pel seu ritme o la melodia que s’apega fàcilment, però siga pel que siga no deixa de ser una cançó que cada vegada que l’escoltes tens encara més ganes de tindre-la tot el dia sonant als auriculars. Cada vegada que escoltes la seua lírica te n’adones del gran missatge que s’ha convertit en un ‘himne per als invisibles’ com bé es recalca en tot el tema i de la qualitat d’aquest. Tot acompassat amb un videoclip que es troba a l’altura del que s’esperava de Ciudad Jara.

Aquest avançament deixa palés la gran varietat d’estils que atresora aquest nou treball en què Pablo Sánchez i el seu equip han trobat el seu estil musical més personal i més madur que mai. I això es nota, ja que en les dues dates de presentació del disc a la sala Joy Eslava de Madrid els dies 19 i 20 de març hi ha entrades exhaurides. Per tant, és un projecte que, malgrat haver vist la llum fa poquet, està agafant molta força.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

David Eldemuro, integrant de Cactus: “Cactus és un projecte molt pensat”

Recents

Els contrasts d’Arpen i el seu “Salgo al mundo interior”

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X