L’energia d’Arc de Triomf

Arc de Triomf és un grup català format l’any 2018 pels germans Olek i Wojtek Burek, d’origen polonés, qui decideixen engegar un projecte musical juntament amb Victor Viera, el bateria, al que posteriorment s’uneixen Noel Campillo, Néstor Quesada i Joan Biosca. No és el primer grup que deixen posar en marxa els germans i Víctor, ja que anteriorment formaven el grup nomenat Daylight que va posar punt final el 2016.

Per un mónTornarem són els dos primers senzills que han vist la llum del proper disc que eixirà el pròxim 28 de febrer sota el nom de Nascuts per molestar. Aquests dos singles deixen entreveure l’estil enèrgic pel qual apostaran en aquest nou viatge els germans Burek amb la seua nova banda. A més de ser enèrgics no abandonen el posat rock que els definia i juguen amb el pop-ska.

Tot i això aporten melodies fresques amb ritmes ballables sense deixar de banda el missatge que volen llençar amb una lletra reivindicativa en la que es descriu la utopia en què es troba la joventut de hui dia i la realitat tant complexa en què es troben dia a dia. Personalment, ambdós singles em teletransporten a l’estiu en qualsevol festi ballant amb els meus amics i amigues brindant amb el got de cervesa i celebrant haver-nos conegut.

D’altra banda comentar un fet que m’ha causat molta gràcia per ser diferent del que els grups ens tenen acostumats als oients i és el fet de pujar una minisèrie al seu canal de Youtube on expliquen amb humor l’origen de la banda i on presenten el seu entorn.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

“Torres d’Ivori”: la versatilitat d’uns Noctämbuls cada vegada més sòlids

Recents

El violí d’Aristòtil a “Psicopompa”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *