“Les teues ales” és el primer EP d’ESTHER

L’artista vinarossenca ESTHER ha estrenat aquesta setmana el seu primer EP. El títol del treball és Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021), es composa de quatre cançons: els tres senzills que la cantant ha publicat fins ara (Monstres, El teu llibre preferit i Vies paral·leles) i Massa tard; el tema que obri el disc i que ha sigut l’últim en ser publicat. 

L’EP s’ha publicat de forma simultània al videoclip de Massa tard, un tema pop amb un so íntim que i que tracta «de la ràbia perquè la teua lluita per eixa persona ja no té cap sentit». El video compta amb una posada en escena amb referents de la infantesa de l’artista i un format reminiscent de l’estètica dels anys 90, a més de mostrar també una seqüència making off del procés de creació de Les teues ales.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Recents

Amb l’esperança entre les dents gràcies al Feslloc

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.