L’optimisme de Sandra Hunter amb la col·laboració de Tonet, de Porto Bello

Amb un esperit optimista i lluitador, el tema ‘Tot anirà bé’  compta amb la col·laboració de Tonet, vocalista de Porto Bello. Actualment Sandra Hunter també es troba immersa en la preparació de dos grans projectes musicals. El primer format per tres nous temes que s’estan presentant aquest estiu.

El passat 25 de juny l’artista ja va alliberar el single amb videoclip de ‘Quan cremi l’última bruixa’ / ‘Last Witch Burning’. L’artista explica que els temes porten impreses coses li apassionen, com la Lluna, els boscos o les Bruixes: “També aporto el meu granet de sorra al reconeixement o el coneixement de la cultura catalana fora de les nostres fronteres.”

Els tres temes del projecte es presentaran en català i en anglès dirigit així a tota la seva  audiència i aniran acompanyats tots ells dels seus videoclips, també en les dues llengües. Sandra ha comptat, en aquesta ocasió, amb el productor musical Sergi Bagó, jove promesa del pop català que ha treballat amb grups consagrats com Buhos, Porto Bello, Strombers… i que lidera el grup de versions Banda Neón.
 
El segon projecte musical que ocupa a Sandra Hunter, arrencarà a l’octubre amb títols en català, en anglès i en els dos idiomes combinats. 

Sons de Xaloc

Anteriors

Ricky Gil publica el videoclip de la cançó “En una altra vida”, on hi col·labora Viggo Mortensen

Recents

La Élite presenten el seu nou videoclip del single “Bailando”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *