Mafalda anuncien un nou àlbum per a octubre

Mafalda ja han anunciat la data de publicació del que serà el seu cinqué àlbum. Les infelices serà el títol del disc, que eixrà el 22 d’octubre d’enguany amb Maldito Records. Pel que fa al caràcter de l’elapé el grup ja ha avançat que s’apartarà poc del seu estil caracteritzat pel rock dur, un so potent i lletres crues que aborden temes polítics i de gènere.

A més, la banda ha aprofitat aquesta nova etapa per a renovar la seua imatge amb una estètica «propera al més actual, inspirada en els anys 90 a manera de crear un imaginari nostàlgic en els oients». La presentació del disc vindrà acompanyada també d’una gira 2021/2022 per tot l’estat, amb dues dates a València i una a Sant Vicent del Raspeig.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Amb l’esperança entre les dents gràcies al Feslloc

Recents

Ricky Gil publica el videoclip de la cançó “En una altra vida”, on hi col·labora Viggo Mortensen

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *