Maluks estrena per fi el seu primer treball ‘Som i vibrem’

El passat 5 de febrer va veure la llum una de les estrenes més esperades de l’escena valenciana, l’àlbum del grup Maluks, ‘Som i Vibrem’ (Propaganda pel fet!, 2021). Aquest àlbum consta d’un total d’onze temes, alguns dels quals ja es coneixien com Fins l’alba, Comboi o Contra l’oblit, entre d’altres. Una de les qüestions més rellevants d’aquesta estrena és, sense cap dubte, les set col·laboracions que formen part del disc, entre les quals destaquen La Fúmiga, Mireia Matoses (Pupil·les) o Tremenda Jauria, entre d’altres.

També el 5 de febrer, Maria Arnal i Marcel Bagés estrenaren Fiera de mi, que és el primer tema del seu segon disc. Al seu perfil personal, Maria Arnal explica que el tema el va escriure en Atenes, on profunditza sobre els límits de la imaginació i del cos. Aquest segon disc sortirà segons l’Instagram de Maria Arnal, el 5 de març.

El 3 de febrer La Tortuga Que Nunca Tuve va estrenar Trenca’l amb la col·laboració de Niz, el segon single del pròxim treball del grup ‘La bici de Hoffman’ i que actua com a desenllaç del single Violència Legal, que va veure la llum el 21 de gener. El grup explica que en el primer capítol la violència intrínseca del sistema que queda al descobert, per això posa en èmfasi la necessària lluita col·lectiva.

En aquest segon capítol, el grup mostra la part més emocional de la història: emocions reprimides i necessitat d’alliberar-les. El tema parla de l’ajuda i de saber trobar eixes ganes de lluitar que anima a seguir endavant.

Joan Blau llança juntament amb Ema Araujo Hoy salió el soluna cançó que aborda l’esperança en els moments més difícils, ja que malgrat que tot puga anar malament, el sol sempre torna a eixir per donar-nos una segona oportunitat. El cantautor s’ha proposat com a repte estrenar una cançó cada mes per poder formar un disc el setembre de 2021.

Golíat comença una campanya de Verkami per tal de poder finançar el seu proper treball ‘III’. El grup assegura que amb aquesta complicada situació sanitària i amb la impossibilitat de fer concerts, aquesta via és l’única per poder seguir fent música.

Els premis Tresdeu tindran lloc el proper 11 de febrer a la Mutant de València per conéixer els guanyadors de les distintes categories. Dins la música destaquen categories com Millor Esdeveniment de l’any, Millor Espectacle de Música en directe de l’any i Millor Llançament Musical de l’any.

 

Sons de Xaloc

Anteriors

Qui ens mossegarà les ungles o com deixar aquest món segons ‘fallanca’ d’Aina Palmer

Recents

Els nous sons de ‘Som i vibrem’ per a les batalles de sempre

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.