Manel publica el seu nou tema “L’amant malalta”

En mig de la represa de la seua gira en què promocionen el seu últim disc, Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019), que es va haver d’aturar temporalment a causa del coronavirus, el grup català revelació del 2008 ha tret la seua nova cançó “L’amant malalta”. Amb una temàtica que rima molt amb l’actualitat, Guillem, Roger, Martí i Arnau narren la història d’una cita truncada per una grip i febres altres.

El videoclip està signat per Victor Carrey, i en aquest es mostra el viatge buit i truncat dels membres del grup a través de l’extraradi d’una ciutat on es mostren diverses històries impossibles. De gent atrapada a les seues casses, de gent que manté el contacte a través dels mòbils, i de bars on ressona l’eco de la nostàlgia. Tot acompanyat amb les reflexions de l’home que cabila sobre la malaltia de la seua amant, i el desig de veure-la.

Aquesta cançó va ser publicada el dia anterior al fet que el grup anunciara els seus 10 anys des que van traure 10 milles per veure una bona armadura (Disc Medi/Warner Music, 2011), el disc que en gran part ajudaria al grup a assolir la fama que manté hui dia.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

L’evolució d’Inèrcia en el punt de mira

Recents

Donallop, florint i no florint-se

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *