Marco Pompero pre estrena “Cel”, que sortirà el proper dimecres 20 d’octubre

L’alcoià Marco Pompero pre estrena en Sons de Xaloc el seu senzill ‘Cel‘ que veurà la llum el proper dimecres 20 d’octubre. Aques tema és el segon avançament del proper treball sota el nom de ‘Res’ que s’estrenarà a finals d’aquest mateix mes. ‘Cel’ pretén fer un homenatge a totes aquelles relacions humanes que fan més “afable” el “nostre” trànsit pel món, i a tots aquells espais compartits on es gaudeix de la vida. Un comiat del que ens ha fet sentir bé, un fins sempre a qui ens ha deixat.

Marco Pompero segueix el rastre de ‘Quatre’, l’EP que va publicar al mes d’abril i on reflexionava i oferia els oients quatre camins per assolir la plenitud humana. En aquest principi de tardor ens arriben tres cançons que comencen a arrodonir i mostrar el cosmos intern de l’alcoià que amb el pas dels anys ha assolit un llenguatge més directe i minimalista, sense deixar de banda la seua particular expressió. 

Les llums i ombres de ‘Cel’ han estat a càrrec de Blai Antoni Vañó, que també ha participat amb les guitarres i ha gravat, mesclat i masteritzat la cançó. Els altres músics són Andreu Vidal i Dani Serra al baix i la bateria, respectivament. D’altra banda, la portada està feta per l’artista alcoià Jordi Arques

 

Enllaç directe per l’escolta de ‘Quatre’: 

 

Sons de Xaloc

Anteriors

Ho tenim tot amb Joan Dausà

Recents

Originalitat musical o supervivència?

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.