Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen ‘Clamor’, el seu segon disc

El duo format per la cantant Maria Arnal i el (ja no gaire, a causa del salt al sintetitzador) guitarrista Marcel Bagés ha publicat el seu segon treball de llarga duració Clamor (Fina Estampa, 2021). La seua estrena s’ha realitzat mitjançant un concert en streaming al Museu del Prado, enfront del quadre El jardín de las deliciasClamor és el segon LP del duo, després de l’LP 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017) i l’EP Verbena (Fina Estampa, 2016).

El cantautor Cesk Freixas ha publicat també Memòria (U98 Music, 2021), l’altre gran llançament de la setmana. En l’LP, de deu talls, es pot trobar el senzill d’avançament publicat la setmana passada Quan no abrigui aquest mónMemòria es converteix en el nové treball discogràfic de Cesk Freixas, junt amb altres àlbums com Cançons de nosaltres i el món (Música Global, 2013) i Festa major (980 Music, 2019).

Deudda va estrenar aquest dilluns El Padre de la Mentira, senzill d’avançament del seu primer EP Sonoros coágulos de luz. Segons el grup valencià, la cançó és un homenatge a les bandes de Gothic Metal dels 90.

Pel que fa a esdeveniments, s’ha anunciat el primer concert multitudinari des de l’arribada de la pandèmia a les nostres vides. Tindrà lloc el 27 d’aquest mateix mes i podran assistir fins a un total de 5000 persones. Els assistents no hauran d’estar asseguts com era costum als darrers mesos: podran ballar sense matenir distàncies de seguretat, però amb mascaretes. A l’entrada del concert, del grup d’indie Love of Lesbian, es faran proves d’antígens  per provar que cap espectador siga positiu en Covid-19. En contrast amb aquest anunci, aquesta setmana també s’ha revelat que el festival Primavera Sound es retardarà fins a 2022.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

paunezz: lletres senzilles i tristes, tacades de melancolia dolça

Recents

Ariox: lletres intenses i directes

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.