MDMA: Un experiment entre el rap i l’electrònica valenciana

Una fusió de rap amb bases electròniques? Sí, s’ha experimentat per ahi. El grup Me Das Mucho Amor (MDMA) fa uns anys que experimenta barrejant el rap amb diferents estils d’electrònica,  que destaquen per les seues fortes influències dels DJs de la ruta del bacalao. Varen nàixer al voltant del 2015 a València amb la unió del DJ Falso Idolo i del MC Detective Pibe, i des d’aleshores han anat provant alguns ritmes al seu canal de Youtube. Durant la quarantena, però, han tret el segon disc de la seua discografia: Pecadores (Autoeditat, 2020).

En aquest podem veure amb facilitat l’estil que fa uns anys que practiquen. Cançons com Apps, o Miss You s’aproximen més al tecno, mentre que Magia rosa, o Suena Wapo s’aproximen més a l’electro disco característic de la ruta. Ja amb Esta miel apropant-se tímidament al hardbass es veu que tenen un estil molt eclèctic, o que tal vegada els falte acabar de perfilar l’estil de les seues cançons.

Pel que fa a les lletres podem veure tres eixos principals al seu disc, sexe, una supèrbia agressiva, i unes pinzellades sobre les noves tecnologies. Generalment és una música molt agressiva, i això concorda amb l’estil que volen defensar. Més propi de rave i discoteca, que de qualsevol altra cosa. Vos deixem la llista del seu últim disc per a què ho comproveu.

Àlex Franco

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Olek Burek, Arc de Triomf: “Si compares l’escena dels Països Catalans amb altres indrets del món te n’adones que és una escena molt única”

Recents

Golíat: un trio de rock progressiu que fuig de les etiquetes i les classificacions

X
X