Menerva pretén ser sinònim de diversió

Menerva és un grup que naix a la Marina a finals de 2018. No té un estil característic que els defineix ja que porten indagant en diversos estils per poder aportar un toc propi i frescor al panorama musical en valencià que, com bé portem comentant al llarg d’alguns articles a la revista, es troba en un període de transició. No obstant això, el món valencià té moltes possibilitats i s’obri la porta a tot tipus de grups que vulguen aportar novetats per tal d’enriquir-lo.

Aquesta agrupació està formada per hereus de distints grups de diversos àmbits amb influències del jazz, swing o el funk. Ells mateixa consideren que, per damunt de tot, són músics de carrer i els encanta  poder fer ballar a la gent i que disfruten tant com ho fan ells.  A més, pretenen ser sinònim de diversió i bon rotllo i, ens queda clar des del segon 1 de la cançó amb la que s’han estrenat: Disco ets tu, la qual forma part del seu primer treball.

Menerva té l’objectiu de fer que la gent balle i cante per oblidar-se dels problemes i dels quefers quotidians però sense deixar de banda la justícia social i totes les preocupacions. Tot això, a través d’històries i lletres amb les que donen ganes de moure el cos. Perquè han trobat la fòrmula per fer ballar a tot el món!

Disco ets tu, disponible des de l’11 de desembre junt el videoclip, forma part d’un EP format per cinc temes de diversos estils que, en principi, veurà la llum abans de la primavera de 2020. No obstant això, continuaran mostrant alguns temes com aquest que, de segur vos fan ballar.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Novus Ordo: “El ‘braincore’ reflexa un canvi en la nostra música i en la manera d’escriure”

Recents

El jazz valencià que s’apropa a totes les generacions

X
X