Meseta presenten el seu EP debut Medalla de plata

El grup manxec-valencià Meseta van ser finalistes del concurs Mad Cool Talent, i amb els seus sons indie, synth, noise i pop ens presenten els seu nou treball. Aquest nou EP el componen quatre cançons: “Parlamento”, “El Rayo Verde”, “Noche en la Meseta” i “Horno”.

Medalla de plata s’ha editat en format cassette per al Record Store Day Drops sota el segell independent de Desorden Sonoro. A banda, ja està disponible en totes les plataformes digitals. Aquest es el resultat de la combinació de cinc personalitats ben diferents però connectades que ofereixen un directe frenètic, una divertida posada en escena, i un repertori musical eclèctic i ple de matisos. Les lletres oscilen des del to satíric i burlesc fins allò profund i honest, endinsant-nos en històries molt originals.

Neus Francés i Jordà

Vinc d'El Comtat i soc una matemàtica amant de les lletres. M'encisa llegir, escriure, fer teatre, cantar a la dutxa i el món del cinema. Adore l'ska-jazz, la cúmbia, el reggae i l'indie. Els Amics de les Arts, Obrint Pas i Oques Grasses són els meus referents musicals. Em sol agradar la típica cançó que es posa al disc per a plorar i semblar una intensa.

Anteriors

Fukiwis retorna amb ‘Me Alegro de Verte’, un single amb col·laboració de Júlia Isern

Recents

B1n0, amb la col·laboració de Meritxell Neddermann, publiquen el seu nou single “N0”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *