Miquel Alvàrez, exbaixista d’Smoking Souls, allibera ‘Gràcies’

Miquel Álvarez, exbaixista d’Smoking, estrena demà a les plataformes digitals el seu tercer single Gràcies. Fa un any, més o menys, Alvárez estrenava Espiral i La Pena, el 2 de juny i el 21 de novembre respectivament. Així doncs, Álvarez tornarà a deixar tastar el seu tercer tema i es comprovarà si l’artista segueix amb eixa línia d’electrònica tacada amb una sonoritat acústica.

En aquesta tercera entrega, Álvarez descobreix un nou sentiment baix els seus acords. Aquest cop, la gratitud cobra protagonisme en les seues lletres. Miquel Álvarez abandona els sentiments plagats de tristor i explora aquesta nova emoció que, pot ser, és més idònia per enfrontar els dies de confinament.

El músic valencià  realitza una reflexió sobre el ‘Què som?’ i el ‘Qui som?’ gràcies a les persones que ens envolten i que formen part de la nostra vida. Aquesta nova cançó és una proposta feta des de la part més íntima de l’artista on, intencionadament pensada sense videoclip i amb una portada il·lustrada pel seu pare (Jose Miguel Àlvarez), Miquel Àlvarez llança un missatge clar, directe i sense subterfugis: Gràcies.

Per tal de dur a terme aquesta cançó l’artista ha comptat amb la col·laboració d’Andreu Moreno i Víctor Vila a les percussions. Gràcies ha sigut enregistrat entre Barcelona i València a les mans de Jan Valls (gravació, mescla i màster), el qual també ha participat activament juntament a Àlvarez en la producció de la cançó.

Espiral fou el primer tema que va deixar lliure Miquel Alvárez. Aquest tema va sorprendre per una veu íntima tacada d’una tristesa infinita. Tot i que la tornada es clavava contínuament a les orelles de l’espectador, la riquesa sonora convertia Espiral en un tema que no deixava indiferent.

L’artista enfronta un sentiment compartit per tota la humanitat: la decepció i la solitud. Amb tot, Espiral  sí que permet veure eixa llum que permet sortir d’eixa tristesa i decepció.

Per la seua banda, La Pena és un tema que segueix eixe mateix camí marcat per Espiral. La tristesa torna a ser un dels temes aprofundits per l’artista amb una veu molt íntima i colpidora.

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Projecte Castor publiquen el seu EP “3,1 en l’escala de Richter”

Recents

Cactus anima a tothom a quedar-se a casa amb “Stay Home Safe”