Mireia Vives i Borja Panalba publicaran el seu tercer disc

El disc veurà la llum la tardor de 2019.

Canços de fer camí” serà el tercer disc de Mireia Vives i Borja Penalba. La ja consolidada parella musical, baix l’opció del micromecenatge, duplicaren el seu objectiu per finançar el seu enregistrament i posterior edició. Un disc amb 18 cançons, la majoria inèdites, pròpies i versions. El grup presenta el nou projecte com un recull de cançons “que els colpegen i els fan entendre millor el món”. El grup confessa que aquest s’ha “gestat sense parat de rodar per tota la geografia del país”.

A part de les cançons pròpies, Mireia i Borja musicaran en aquest treball a Maria Mercè Marçal -el títol del disc és manllevat d’un poema seu- i a Montserrat Roig. També seguiran treballant amb els músics i amics, Joanjo Garcia, David Caño i Roc Casagran.

El treball vol ser també una edició d’art amb 19 il·lustracions treballades per sis il·lustradores que corresponen a 18 de les cançons i la portada. Aitana Carrasco, Inés López, Elvira Oliver, Carla Aledo, Yanire Lominchar o de la mateixa Mireia Vives són algunes de les artistes. 

admin

Melòman, cinèfil, fotògraf i esquerrà d'idees. Valencià que no entén diumenge sense paella ni estiu sense orxata. Nòmada al món i sedentari a casa. Estime tant la llar com la distància. El meu treball em permet compatibilitzar una vida inestable i deslocalitzada amb un fort vincle amb la meua terra i la seua cultura viva. Representant i roadmanager per a grups i festivals valencians.

Anteriors

Cinc dies de música amb l’Iboga Summer Festival

Recents

Siroll! – Pagesos Satànics

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.