Mosaic, el grup que ompli les nostres vides d’optimisme i color

Gerard, Roger i Adrià formen el grup Mosaic, un grup que va néixer durant el confinament per la pandèmia de la Covid-19. Mentre aquests temps d’incertesa, a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19, han sigut una època dolenta per a molta gent, aquests joves de Sant Cugat i de Reus han gaudit de l’estrellat del seu grup musical. Sense deixar de costat la tragèdia que ha suposat aquesta situació per a tot, els joves de Mosaic estan agraïts a la pandèmia, ja que, gràcies al fet que tothom estava tancat a casa i es consumia molta música a través de les xarxes, el seu single “Ets tu” es va estendre ràpidament.

Només cal observar a aquests joves per veure la connexió que tenen, però com es van conéixer i es va formar el grup? Doncs, Gerard ja escrivia cançons des dels quinze anys i, posteriorment, va començar a fer versions  d’altres cançons a les xarxes socials. A través d’aquestes, Roger i Adrià que ja es coneixien, van contactar amb Gerard. Després de reunir-se i fer alguna prova per veure com sonaven conjuntament, va néixer el grup Mosaic. Tots els components són uns apassionats de la música i tenen ganes de treballar i de què la gent gaudisca tant com ells del seu treball.

Com podem veure amb el seu primer EP, Atzar (Música Global, 2021), aquest grup té un estil optimista i animat. Encara que, personalment, el seu estil em puga recordar a altres artistes com Nil Moliner o Miki Núñez, la seua música alegre i enèrgica és perfecta per alegrar a la gent. A més, a part d’acontentar a la gent, amb les seues lletres també volen transmetre missatges, un clar exemple d’açò és la seua primera cançó ‘Ets tu’. En aquesta recorden el gran paper que tenen la música, l’art i la cultura en els moments dolents per convertir-se en el refugi de moltes persones i fer que s’obliden de les coses roïnes.

El passat 10 de desembre aquests joves van treure a la llum el seu primer projecte, Atzar, un disc que compta amb 5 cançons. En aquest trobem cançons com “Lluny de l’asfalt” que ens recorden que encara que estiguem passant un mal moment, podem convertir eixa tristesa en bons records, ja que de totes les situacions podem treure coses bones. A més, fan una clucada d’ull a la pandèmia de la Covid-19 amb “La
Mascareta”.

De segur que a aquest grup emergent li espera un gran futur. En molt poc de temps aquests tres joves catalans ja han recorregut un gran camí i crec que aquest estiu podrien estar en molts festivals del panorama musical català, per les seues ganes, l’èxit que estan tenint i l’optimisme i el bon “rollisme” que transmeten. Si encara no els heu escoltat, jo vos els recomane perquè pense que faran que vos alceu de la cadira.

Lluna Pitarch

Sóc d'Eslida i estudie Comunicació Audiovisual. Tinc la intenció d'escriure sobre una de les millors coses que tenim al Pais Valencià, la seua música, i fer que us agrade tant com a mi. A més, aquesta és una de les millors formes d'ajuntar dues de les coses que més m'agraden: la fotografia i la música.

Anteriors

Els discs del 2021

Recents

Ven’nus: “Ara la gent està gaudint ‘Vinya del mar’, però jo ja l’he gaudida i l’he ballat amb totes les meves amigues”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.