Music Port Fest (Sagunt)

El festival indie de Sagunt comença

L’organització disposa de tres escenaris per on passaran més de trenta artistes 

Àngela Sánchez. Castelló.

Demà comença el festival Music Port Fest situat a l’Espai de la Nau, port de Sagunt, que tindrà una durada de dos dies -5 i 6 de juliol- en els quals es podran veure fins trenta artistes de diferents gèneres que van des de l’indie fins el rock situats en dos escenaris: Flor de Canya i Mala Vida. A banda d’aquests dos escenaris, el Music Port Fest també compta amb un escenari de música electrònica, del qual s’encarregarà el col·lectiu theBasement, on actuaran artistes amb sessions continues fins les cinc i mitja del matí.

L’objectiu principal del festival es tractar de reunir en un mateix espai els conceptes de comunitat, identitat i valors que contribueixen a que el resultat siga un punt de trobada per tots els assistents i un lloc on posar-los en valor. Per aquesta raó el festival es celebra a l’entorn de la Nau, l’antiga siderúrgia valenciana d’Alts Forns del Mediterrani que compta amb un gran valor patrimonial i històric reconvertit en un espai cultural de celebració. A més a més, un factor important a tenir en compte és el fet de disposar d’un punt violeta -situat al costat de l’escenari Mala Vida- a les instal·lacions per tal d’evitar possibles agressions. 

Després d’una edició amb més de 8000 assistents i una oferta musical i escènica d’avantguarda, el cartell d’enguany està composat d’artistes de talla nacional del gènere indie com Izal, Carlos Sadness o Rayden. A més a més comptarà amb grups valencians en augment com per exemple Gener, que porta des del 2014 als escenaris i deleitarà els espectadors amb el seu tercer disc Cante al cos elèctric. A banda, el festival, també compta amb grups de rock  de la talla de Mando Diao que presentarà el seu octau disc, Good Times, al Music Port Fest.  

L’horari d’acreditacions serà el cinc de juliol de dos de la vesprada fins la una del matí i el sis de juliol de quatre de la vesprada fins la una del matí. L’obertura de portes serà a les set i sis de la vesprada, respectivament. Es pot arribar amb cotxe per l’A-7, tren fins Sagunt o un bus habilitat per l’organització que ix des de València. Encara hi ha entrades disponibles a la pàgina web del Music Port Fest. T’ho penses perdre?

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Angoixa – Esclaus de la Por

Recents

S’aproxima el festival Pirata Rock

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.