Nacidos de la Tierra estrena single el proper 24 de gener

 

El grup Nacidos de la Tierrallançarà el proper 24 de gener el seu segon single del seu tercer treball, Vida Nueva. Segons han pogut confirmar fonts d’Indentirap, la intenció de Nacidos de la Tierra és llançar un nou single cada poc temps abans de traure el disc per complet. Aquest nou single, segons han informat aquestes fonts, arriba amb una fusió de reggae, rock, rap i jazz. 

El passat 12 de novembre aquest mateix grup va llençar el seu primer single: No Van a Parar, que ja ha tingut una molt bona acollida a Youtube, on presenta 15.270 visualitzacions. 

Fotografia realitzada per Silvia San Cristobal

Nacidos de la Tierra és un grup de música nascut a l’any 2006 amb un estil innovador basat en el rap, funk, reggae i altres estils. Aquest grup de música ja presenta cert recorregut musical, amb el seu primer disc anomenat La Raíz i amb una gira a nivell nacional i també, internacional. El seu segon treball, llençat a l’any 2013 es va anomenat Todos Somos Libres i de nou, va comptar amb una gira nacional. 

 

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Pupil·les publica el seu nou senzill “Báilatelo sola”

Recents

David Eldemuro, integrant de Cactus: “Cactus és un projecte molt pensat”

X
X