Nacidos de la tierra torna als seus inicis a “No van a parar”

No van a parar, amb aquest títol que és més una declaració d’intencions llança l’agrupació valenciana Nacidos de la Tierra la seua nova cançó i videoclip que obri una nova època en el grup en la qual aniran llançant cada poc temps cançons que tenen preparades i que seguiran en la línia d’experimentació amb nous sons com ja ens tenen acostumats. Aquest No van a parar és, a més d’un missatge clar, un retorn al so més Boom Bap dels seus inicis, ja que es tracta de la primera cançó en la qual participa El Expecialista, nou component del grup a càrrec de la música i els scratchos.

Després dels vídeos Fluir (Lima, Perú) i ¿Qué importa todo? (New York, USA), en aquesta ocasió el videoclip de la cançó ha sigut rodat a la ciutat de València mostrant un poc de la vida dels components que porten anys lluitant per difondre el missatge positiu de la cultura Hip Hop, compaginant treballs externs amb la difusió de la cultura a través de cançons, xerrades i tallers amb joves de tot el País.

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Txarango posa punt i final

Recents

Tornen els ‘Sons d’hivern’ als carrers de Pego

X
X