Nacidos de la tierra publica “Mi verdad”

El grup valencià de rap Nacidos de la Tierra continua publicant totes les cançons del seu pròxim àlbum i ara és el torn de Mi verdad, una cançó sobre «el que és realment important: la família, la superació d’obstacles, reconéixer i aprendre dels errors i […] saber que sent fidels a la nostra veritat res ens va a fallar». Aquest és un tema que continua en la vena d’experimentació que caracteritza tots els últims temes que el grup ha publicat fins ara, incorporant elements de reggae, rock i jazz. A més, en aquesta cançó, el trio compta amb la participació del guitarrista Carlos Pardo, que contribueix a crear un tema reflexiu i amb un missatge de positivitat.

Mi verdad és ja el quart tema que publiquen, després de No van a parar, Fluir i ¿Qué importa todo?; que han eixit amb videoclips rodats respectivament a València, Perú i Nova York. Pel moment, aquest últim tema encara no compta amb vídeo propi, però continua en la mateixa línia de Hip-Hop amb missatge positiu i experimentació, mesclant diferents gèneres que ja hem pogut sentir a les composicions anteriors.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Smoking Souls: “Ens alegra que la gent encara escolte discs sencers en plena era del consum immediat”

Recents

Borriana Big Band presenta les claus del seu nou treball “Peix Enamorat”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *