Nacidos de la Tierra torna a València amb el seu nou tema, ‘Hemos’

Nacidos de la Tierra continua traent setmana a setmana material nou, sense que la quarantena haja sigut un impediment. Aquesta vegada li toca el torn al tema Hemos, una cançó que parla de, segons ells mateixos, “les coses que ha hagut de passar el grup per a seguir avant al llarg de tots estos anys, però sobretot de la tenacitat dels components per a seguir”. El tema ja compta amb un videoclip, gravat abans de l’estat d’alarma a la Punta, València, i dirigit per Manu Pons.

D’aquesta manera, el grup torna a la seua terra natal després d’un cicle de videoclips gravats arreu del món; a llocs com Nova York o al Perú. Amb la seua música, Nacidos de la Tierra segueix duent als oients un missatge que consideren “més necessari arran d’esta pandèmia”. Segons ells, sempre tenint en compte els valors de la cultura hip-hop, “pau, amor, respecte, unitat i diversió”.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Iniciativa Stay Homas

Recents

Arc de Triomf publica el videoclip del tema ‘Carrer de Marina’

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X