Nasanov publica el seu nou single “Hipócrita consecuente”

La formació d’indie-rock Nasanov va publicar aquest dimarts el seu nou single Hipócrita consecuente. La cançó és un avaçament del seu primer elapé, de títol homònim, que el grup de València començarà a editar al pròxim mes de gener. A més, el trio ha comptat amb la col·laboració d’Óscar Ferrer, cantant del grup Varry Brava. La cançó ha sigut produïda per Mark Dasousa als Atomic Studio d’Ondara, per on han passat artistes com Zoo, La Raíz, Smoking Souls, La Fúmiga o Junior Mackenzie.

Segons Nasanov, a Hipócrita consecuente tracten de representar les pràctiques consumistes compulsives presents a la nostra societat i el cercle viciós que acaben generant amb l’aparició d’aplicacions i serveis de compravenda de productes. El grup aposta per l’humor i la ironia a l’hora de representar aquesta problemàtica a les lletres del single.

Respecte al videoclip, ha sigut Elhombreviento (nom artístic de Jeremías Pau Toledo) ha sigut l’encarregat de realitzar la peça. El realitzador ha sigut acompanyat per Alberto Mollá i Omar El Hachemi, a l’ajuda de producció. Hachemi ha treballat en la realització d’altres videoclips per a intèrprets com Charly Efe, a més de Los Chikos del Maíz, Celtas Cortos, Cactus o Esne Beltza.

El grup

Nasanov va nàixer a finals del 2015 amb l’objectiu d’oferir un missatge de caràcter social i crític a través de melodies enèrgiques i festives. D’aquesta manera, les seues composicions reflecteixen preocupacions com la contaminació, la integració, la manipulació o la falta de representació dels interessos de la ciutadania. El grup troba motivació en el caràcter terapèutic de la música i, per eixe motiu, creu en la seua capacitat per al canvi.

La formació va gravar el seu primer EP de cinc temes als Millenia Estudios de València en companyia de Raúl Abellán. En el seu repertori destacaven cançons com Patinete perdidoEl único capazDame una señal. Posteriorment, han editat els singles Muerta la calma (en col·laboració amb associacions d’atenció al Trastorn de l’Espectre Autista), El solSolamente camina.

Actualment, Nasanov està format per Carles Zuriaga Agustí (veus i percussió), Sergio Hernández Lázaro (guitarra elèctrica) i Santiago Ruíz Sánchez (guitarra acústica i cors).

 

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Història de les veus de Mallorca

Recents

Novus Ordo: “El ‘braincore’ reflexa un canvi en la nostra música i en la manera d’escriure”

X
X