No Logo deixa clares les seues intencions al seu primer tema “Sí”

El fundador d’Aspencat, Kiko Tur, va publicar la setmana passada el primer tema del seu nou projecte en solitari: No Logo. El tema s’anomena i evidencia tant l’herència que li ha deixat al cantant el grup en què ha passat tants anys, així com la nova direcció que ha suposat aquesta nova empresa. El tema mescla el hip-hop amb una base electrònica potent i elements de reggae com la guitarra en la tornada. És en aquests dos últims components musicals on es manifesta el so que ja havíem pogut sentir sobretot en 2015 a l´últim treball del grup de Xaló, Tot és ara.

El mateix nom No Logo prové del llibre homònim de Naomi Klein, que descriu el poder que tenen les marques i la publicitat sobre les persones en la societat capitalista. De la mateixa manera, aquesta nova composició de Kiko, amb les seues lletres, convida a trencar amb la lògica capitalista de l’èxit i el consumisme. Aleshores, també constitueix tota una declaració d’intencions cap al que serà la seua música publicada sota el nom de No Logo en un futur: un pas més per a perseguir la utopia i canviar el futur.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Pablo Sánchez, cantant a Ciudad Jara: “La Raíz tenia un estil que jo havia de respectar”

Recents

Els festivals són més cars, però el valencià no aconsegueix professionalitzar-se

X
X