Oscar Peris, un cantautor amb lletres compromeses

Oscar Peris és un cantautor de Llaurí (Ribera Baixa). El juliol de l’any passat va publicar el seu primer disc anomenat Zero per infinit (2020). I només sis mesos després, en desembre, va publicar el seu segon àlbum Nascuts per aprendre (2020). El cantautor es troba influenciat per la música de Bob Dylan, tal com ha reconegut diverses entrevistes.

Pel que fa a la seua carrera musical, Oscar Peris va estudiar saxòfon. El cantautor es va instal·lar a Holanda durant un període de temps en el qual va començar a llaurar el seu projecte com a cantautor. Més tard va anar a viure una temporada a Londres, on va compondre la major part de les cançons de Zero per infinit (2020).

Ambdós discs han estat gravats a Gate 24, un estudi de so situat en la comarca del Vallès Occidental. Nascuts per aprendre (2020) ha estat gravat pràcticament a veu, guitarra acústica i harmònica. Un àlbum que compta amb lletres relacionades amb el compromís social, tal com les del primer disc, Zero per infinit (2020).

El cantautor ha creat un llibret amb totes les lletres del primer disc, Zero per infinit (2020). Aquest, a més, conté unes fotografies d’Accumbens Productions i disseny, maquetació i fotos de l’estudi de Roger Gascon, tal com Oscar Peris ha explicat recentment a les seues xarxes socials.

Oscar Peris compta amb uns 50 oients mensuals al Spotify. Segons aquesta plataforma, les seues cançons més escoltades són Tornaria, amb 2389 reproduccions, Passant la vida (2215) i L’escola (1629).


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Laura Martínez Folch

Estudie periodisme a l'UJI i soc de Vila-real. El que més m'agrada és investigar, conéixer i la música en valencià. A més, em fascina contar i descobrir a la gent nous mons. La Fúmiga, Buhos i Estopa se situen al meu top 3.

Anteriors

El viatge en espiral de Lildami

Recents

Nunavut ens refugia a l’Hotel Iglú

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.