Pleasant Dreams homenatja als més majors amb el videoclip de “Veus del vent”

Els castellonencs Pleasant Dreams presenten el videoclip del tema Veus del vent, del seu àlbum TEMPS, publicat en octubre de 2019. Tant la cançó com el vídeo, estan dedicats als més majors que, segons el grup són «el grup d’edat que més està patint la pandèmia de la Covid-19, valorant la memòria d’una generació que ha treballat de Sol a Sol i a qui devem totes les llibertats aconseguides.». Per a elaborar el vídeo el grup ha col·laborat amb l’artista alcorina Ana Beltrán.

El videoclip combina animació stop-motion i dibuix a càmera ràpida per a contar la història de com ens relacionem amb la gent major de les nostres vides, com són d’importants per a nosaltres i el seu desig de, com tots, tornar a reunir-se amb normalitat amb les seues famílies i amistats. Aquest missatge es combina amb el de la cançó, que segons Pleasant Dream es basa en el projecte teatral de la companyia La Inestable, «que tracta de recuperar la memòria dels més majors i mantenir vius els seus records». 

Les dues peces, aleshores, pretenen formar una experiència artística per al públic, que serveix per fer-nos recordar la importància i el llegat que ha deixat la generació anterior. Actualment, el videoclip està disponible al canal de YouTube del grup.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Txarango cancel·la la seua gira i anuncia un nou àlbum

Recents

El bon rollisme de Miki “me vale”