Projecte Castor publiquen el seu EP “3,1 en l’escala de Richter”

El grup de Vinaròs Projecte Castor publiquen durant aquesta setmana les tres cançons que conformen el seu nou EP 3,1 en l’escala de Richter. El grup –format per Maria Zaragoza (Veu), Sergi Padial (Guitarra), Carlos Peiró (Baix i veu) Oriol Segura (Bateria), Alfred Ferrer (Trompa), Oscar Brau (Bombardí) i Mikel Ocio (Saxo)– ja ha publicat les cançons Rumba del castor i Esclaus, publicades, respectivament, el dilluns i el dimecres. El tercer tema, anomenat Crits al vent s’ha publicat el divendres 3 d’abril.

Tal com indica el seu nom, la Rumba del castor, és un tema extremadament rítmic i ballable que ens conta tota la història sobre l’esdeveniment que donà el seu nom al grup: la instal·lació de la planta d’extracció de gas a Vinaròs i els tremolors de terra que va provocar al poble. Per contra, Esclaus és una composició molt més propera a l’ska que parla de com el capitalisme i la societat de consum ens subjuguen a un cicle imparable de treballar per a consumir i viceversa. Per últim, Crits al vent és una composició molt més pausada que parla de l’importancia de lluitar per la terra que estimes. 

Projecte Castor ja ha actuat a festivals del País Valencià com el Feslloc juntament amb grups com Tenda. A més, amb la seua música promouen un compromís contra la despoblació. A partir del pròxim divendres tot l’EP estarà disponible al canal de Youtube de la banda.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

La tornada a la batalla de 31 FAM

Recents

Miquel Alvàrez, exbaixista d’Smoking Souls, allibera ‘Gràcies’