Pupil·les publica el seu nou senzill “Báilatelo sola”

Pupil·les, el grup feminista de rap electrònic originat a Benimaclet torna amb la presentació del seu nou videoclip Báilatelo sola. Com el grup explica, el nom de la cançó i la lletra del tema han sorgit de la inspiració del poemari de l’autora feminista Alejandra Martínez de Miquel. Les dues veus de la formació musical valenciana, Natàlia Pons i Mireia Matoses, tornen a presentar un single amb lletres feministes, combatives i reivindicatives.

Segons Pupil·les, en aquest nou treball parlen de com superar una ruptura amorosa gràcies a un grup d’amigues, ja que juntes li tornen a donar a força que havia perdut i l’ajuden a veure que la felicitat no depén de ningú. En el videoclip, la protagonista és interpretada per la reportera valenciana d’À Punt Nerea Sanfe i les dues cantants de Pupil·les.

Per a la producció d’aquest nou treball, Pupil·les ha comptat amb Mark Dasousa, de l’Atomic Studio.

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

El Festivern torna a les comarques centrals per a acomiadar l’any

Recents

Blaumut torna amb “De veritat”, primer senzill del nou disc

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *