Rainkid, la suma de calma i energia

Art must be beautiful
Must be beautiful
And I’m falling free for you all the time

Amb aquestes paraules finalitza Art must be beautiful (2021), l’últim tema de Rainkid. Un grup que naix en 2017 de la mà de Nacho Torres (al piano, guitarra i veu), Javi Fuentes (a la guitarra), Guille Fuentes (al Baix) i Alejandro Marí (a la bateria). Rainkid es diferencia de la resta de grups de la terreta per compondre i cantar en anglés.

Art must be beautiful formarà part d’un nou EP que Rainkid traurà durant aquest any. Tal com el grup va anunciar en les seues xarxes socials, Hope i Summer Odyssey són els títols de dues cançons que també pertanyeran a l’EP.

Així, se sumarà a l’EP que va publicar fa dos anys i que es va anomenar igual que el propi grup: Rainkid (2019). Aquest està compost per tres cançons anomenades Sunrise (2019), Rose (2019) i In Dreams (2019).

Només amb aquestes poques peces ja s’observa el gran potencial del grup valencià. Rainkid transmet, mitjançant les seues cançons, calma i bon rotllo, però també molta energia. Sunrise és el millor exemple d’aquesta energia i bon rotllo que comentem. En canvi, Art must be beautiful o Rose inviten més a la calma, sense perdre l’energia que els caracteritza.

La banda compta amb 280 oients mensuals a Spotify, i les seues cançons més escoltades amb unes 3000 reproduccions cadascuna són Rose i Sunrise. L’últim treball que Rainkid ha pujat a YouTube ha sigut la versió acústica del senzill Art must be beautiful, que ha estat gravat en Malamute Studios. Val la pena sentir-ho:


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Laura Martínez Folch

Estudie periodisme a l'UJI i soc de Vila-real. El que més m'agrada és investigar, conéixer i la música en valencià. A més, em fascina contar i descobrir a la gent nous mons. La Fúmiga, Buhos i Estopa se situen al meu top 3.

Anteriors

Orbitant amb Joina

Recents

Batoi: una aposta de postpunk des d’Alcoi

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.