“Random Quarantino”: la col·laboració de Maluks i Làuder

Random Quarantino és la nova col·laboració de MaluksLàuder. Aquesta cançó tracta els pensaments sorgits arran el confinament i està feta durant la quarantena per la Covid-19. El que la caracteritza és que tant el videoclip com la lletra sorgixen dels seus seguidors, és a dir, és una lletra col·laborativa. No és la primera lletra col·laborativa que naix de Làuder, ja ho va fer amb EmpoderadesA més, tampoc és la primera cançó en què els artistes demanen l’ajuda dels seus seguidors, La Fúmiga també ho va fer durant el confinament per al seu videoclip de Plàstic Ailand.

La idea de posar random al títol de la cançó significa que “cadascú era lliure d’enviar la frase o paraula que li passara pel cap o que sentira durant el confinament per, després, elles fer el puzle”, explicava Làuder a una entrevista. La seua intenció era que cada col·laborador enviara com es sent durant el període més dur d’aquesta crisi sanitària. A més, per al videoclip demanaven vídeos de, màxim, 15 segons. El resultat es pot observar al seu videoclip tan random. Sense dubte una iniciativa que, a més d’entretindre a la gent durant un període molt dur, la convida a participar en una cançó, i això, com ja s’ha vist en altres casos, agrada.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

“Tridimensional”: el pas endavant de Nuc

Recents

Vienna i la seua “Trilogia del dòlar” particular