Reivindicació al Music Port Fest

La nova edició del festival al port de Sagunt supera les expectatives d’afluència

Àngela Sánchez/Ferran Matías. Castelló.

Música, reivindicació i bon rollisme són els tres adjectius amb els quals es pot definir l’última edició del festival Music Port Fest situat al Port de Sagunt. Al voltant de 12000 persones, que supera els 8000 de l’any anterior, van acompanyar els artistes que durant dos dies, van fer tremolar el terra de l’Espai de La Nau, on es situava el festival. Els assistents van gaudir de més de 24 hores de música en els tres escenaris establerts per l’organització.

 

Grups tant apassionants com Izal o el cantant Carlos Sadness no podien faltar en aquesta segona edició del festival més popular del port de Sagunt, delectant l’oïda dels espectadors. A més a més, també van actuar  grups tants importants com Miss Cafeina o d’altres emergents que ja s’estan guanyant una bona reputació com per exemple Gener o Mueveloreina. També va tindre afluència la carpa Bassement encara que la joia del festival van ser els concerts.

 

Sense dubte, els artistes van poder palpar un públic entregat cantant a ple pulmó les diverses cançons dels grups i amb un somriure en el rostre mostrant la satisfacció que tenien en veure als seus grups preferits lluir-se a l’escenari. A més a més, es podia apreciar com hi havia espectadors de totes les edats, des de xiquets amb les famílies fins adults, passant per adolescents. Tots ells fent que l’ambient fóra de bon rollisme entre calor i un poquet d’alcohol fent sentir alguns artistes com en casa.

 

A banda d’aquest bon rollisme, també destaca les reivindicacions que van fer des de l’escenari artistes com per exemple Rayden, que llençava missatges feministes o a favor de l’acollida d’immigrants, entre cançó i cançó. Aquests missatges es veien acompanyats per grans ovacions per part d’un públic que va deixar el cantant madrileny amb un bon sabor de boca. Açò també és reflectia en quasi tots els cantants que afirmaven que sempre els agrada vindre per les nostres terres, ja que hi ha un públic molt entregat i que els dóna molt de feedback.

 

Alguns dels assistents al festival, malgrat disfrutar de la festa ens van confessar que els preus eren un poc exagerats per ser un festival. Cada token -moneda del festival- tenia un valor de tres euros i tots els preus del menjar que es trobava als food trucks costava des de 2 fins a 3’5 tokens. A més a més, aquests assistents pensaven que no només en aquest festival, sinó també en altres, l’aigua hauria de ser gratuïta.

 

[envira-gallery id=”1984″]

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

B13: punk valencià des de les ombres

Recents

Comença la nova edició del Feslloc

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.