Renàixer per fer Maldats

Maldats és un grup valencià la música dels quals està formada per diferents estils: rap, metal i dancehall format a València. El grup va néixer amb la intenció de juntar un grup de persones on la màxima motivació fóra fer música reivindicativa pel simple fet de fer-la, és a dir, fer ≪maldats≫ expressant en tots els seus temes les situacions que es troben en el seu dia a dia i al món on vivim, com fan en el seu primer disc anomenat El Renàixer de la Ferida. 

Tot i que tenen altres treballs realitzats amb anterioritat, aquest disc és la seua carta de presentació per fer-se un lloc dins el món de la música que es troba al seu canal de Youtube. A més, dues de les cançons del disc – Crema i Sempre – disposen de videoclip ja que les van treure abans de l’eixida a la llum del seu EP. Aquestes dues cançons tracten situacions completament diferents, com la resta de cançons del disc- però envoltades en una mateixa temàtica: social. 

El Renàixer de la Ferida és un disc carregat de missatges reivindicatius amb un toc d’un heavy considerat com a light. Per recolzar aquesta opinió només hi ha que escoltar la lletra de les cançons en que critiquen el sistema judicial i caracteritzen els polítics com ≪putrefactes≫ o bé ≪feixistes≫. A més a més, deixen clara la seua postura anunciant que només el poble pot salvar el poble d’estimar qui vulga dins d’un ≪sistema podrit en el que cap autobús els dirà qui ser≫ i on l’odi racial prové de la ignorància. 

Aquest disc sorgeix de la idea de renàixer -com bé anomenen el disc-, curar-se les ferides per tal de seguir endavant després de tancar una etapa de Maldats i obrir una altra completament diferent. La millor manera de fer-ho és llençant un disc a la llum per a que tots puguen gaudir de la seua energia i d’una nova etapa de Maldats. 

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

L’herència musical dels 90

Recents

Els fans de Zoo poden gaudir del seu grup favorit fins a novembre

X
X