[Repàs d’actualitat] Gener publicarà el seu proper treball en llengua castellana

El trio Stay Homas ha tornat a la terrassa, que tan famosa s’ha fet durant el confinament, del seu pis a Barcelona per tornar a escriure cançons i pujar-les al seu Instagram TV. En aquest cas el tema es titula Yolo (XXXII). També es troba disponible a Youtube. A més, el grup ha desvetllat a través del seu instagram que prompte hi haurà disc.

Després de dos anys d’aturada els Kingkongboymusic han anunciat que tornen a fer un concert, però esta vegada serà en línia. Per les xarxes socials han anunciat que serà un concert únic i que a poc a poc aniran desvelant més detalls del festival on actuaran, Alliberem-nos, que tindrà lloc el pròxim 16 d’octubre.  

Continuem amb artistes que, després d’una breu aturada, tornen amb novetats. És el cas de Gener que, han anunciat també a través de les xarxes socials, que el 16 d’octubre traurà a la llum el que pareix un nou single. Aquest porta de nom La trama principal i conformarà el primer treball del grup valencià en llengua castellana.

Malparlat estrena videoclip el 18 d’octubre a les 12 hores. Es tracta d’una col·laboració amb La Pepa Cases gravat a la població d’Aín, en plena Serra d’Espadà. Aquest videoclip porta per nom Quan estem junts i representa un cant a l’amor lliure i a les relacions sense tabús ni complexos. A més, forma part del disc de Malparlat, Políticament Incorrecte que va veure la llum el passat 2019.

El 18 d’octubre també s’estrenarà el quart single de Bredda, Urquinaona. El grup lleidatà pretén fer una crida als fets de repressió a la independència ocorreguts a tota Catalunya el passat 2019.

El grup català Buhos ha anunciat la pròxima data del seu pròxim single, Mil Batalles, el 23 d’octubre. Aquest single passarà a formar part del tercer avançament del proper disc que veurà la llum aquesta tardor. La pre save del single ja es troba disponible a través de les històries d’Instagram del grup. A més, els catalans tornaran a pujar als escenaris el març de 2021 al Sant Jordi Club de Barcelona (13 de març) i el 26 de març a la sala La Riviera a Madrid.

Esdeveniments: 

 

  • El festival solidari d’El Prat de Llobregat, Esperanzah!, es reinventa i aquest any es presenta en format en línia i presencial amb les actuacions de Ciudad Jara, Xavi Sarrià i Marala, entre altres. Des del 12, fins el 18 d’octubre tindrà lloc concerts, converses i estrenes de videoclips per tota la localitat d’El Prat de Llobregat.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

“Per tots els focs que recordo”: KOP celebra el seu 20 aniversari amb més ràbia que mai

Recents

Sanjosex, un grup amb mil sensacions que transmetre