[Repàs d’actualitat] Les Nits d’Acústica de Figueres tancaran l’agost

L’agost ha sigut sempre un mes ple d’esdeveniments musicals que es gaudeix amb un bon refresc a la mà i amb bona companyia. Però ara, enmig d’una pandèmia mundial que no deixa de sumar nous contagis, tot és una mica diferent. Que no hem de deixar caure el nostre ànim: això mai! Sobretot, perquè la música es readapta i es reinventa, la música mai morirà. Com ja sabeu, Sons de Xaloc vos porta un recull setmanal amb totes les novetats de la música catalana:

9 d’agost: La Corda Fluixa estrena un nou single perquè actualitzem la nostra llista: Més Vius que mai.

MASSA estrena el videoclip oficial de Me’n vaig.

11 d’agost: Cactus estrena la segona entrega de Shots, Chicago.

13 d’agost: Ens botem uns quants dies per arribar al remix de La Trinxera, una cançó de Smoking Souls.

Esdeveniments pròxims!

Si, per altra banda, no teniu res a fer els propers 27, 28 i 29 d’agost, diversos grups toquen a les Nits d’Acústica de Figueres. Quan déiem ‘diversos grups’, ens referim a grups com Izal, Sopa de Cabra, Stay Homas, Miki Núñez, Doctor Prats, Gertrudis… Pel que fa als horaris i lloc, es pot consultar tot ací.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge. Comunicació al Segell Primavera d'Hivern i a Metrònom. Col·laboracions vàries. Música (tot i que terriblement arrítmica) i llibres. Em solc deixar caure per ací, tant per la bona gent com per la xicoteta comunitat que hem creat.

Anteriors

Els millors discs del 2020 (per ara)

Recents

Així sona la nova generació de cantants en valencià