[Repàs d’actualitat] Askama presenta el seu primer tema “Camí de Sotaia”

2 de setembre: Els bellreguardins, Askama, han presentat aquesta setmana la seua primera cançó: Camí de Sotaia. De la mateixa manera que l’anunci que el grup va fer en xarxes en constituir-se, aquest debut constitueix una declaració de principis potent, amb un estil punk combinat amb sons de dolçaina i vent-metall. Aquest tema és, també, el primer avançament del seu àlbum debut, La lluita continua.

1 de setembre: Xavi Sarrià ha anunciat per xarxes que col·laborarà en la composició de la banda sonora de la pel·lícula La mort de Guillem, sobre l’assassinat de Guillem Agulló. Està prevista l’estrena de la cançó el proper 24 de setembre i compta amb la col·laboració de Pep Botifarra.

2 de setembre: L’organització del ViñaRock ha pres la decisió de tornar a ajornar el festival d’enguany a l’octubre del 2021, segons el seu comunicat oficial, «a causa de la persistència de la crisi sanitària». El que serà el 25é aniversari de l’esdeveniment, a més, comptarà amb un cartell nou, i permetrà que els assistents conserven les entrades ja comprades.

Propers esdeveniments:

  • El proper dimarts 8, Tenda actuarà junt amb Intraperlo i Bernal a LaPinadaFun (Valtermna, Paterna) en un concert gratuït, però amb un aforament limitat a 300 persones. L’assistència s’haurà de reservar al lloc web de l’esdeveniment.
  • El dijous 10, Alavedra i Pantocrator convergiran a La Pèrgola, de la Marina de València, per a oferir una vetllada de pop-rock en persecució de l’absurd.
  • Els dies 8, 9 i 10 d’octubre, la Marina de València acollirà, respectivament, La Fúmiga, Oques Grasses i El Diluvi, com a celebració de la Diada del País Valencià.
  • El 9 d’octubre, Smoking Souls i Reacció actuaran al seu poble natal, Pego.

Article corregit per Joaquim Cano
De La Nucia (Marina Baixa), graduat en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant. Especialitzat en estudis literaris i treball de corpus lingüístics. Professor de trinxera al Baix Segura. Prop del tsundoku. Poliamorós amb la música, format a escola i carrer. Integrant del programa La Xarradeta. Obsessiu i, de vegades, versut.

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

[Repàs d’actualitat] Samantha estrena el seu darrer senzill “Quiero que vuelvas”

Recents

Història de les veus d’Occitània